Koppla av utanför utställningsringen

Att vänta på att få ställa ut kan vara både nervöst och långtråkigt, här får du tips på bra sätt att spendera din tid. Hunden kanske behöver vila men själv går du på högvarv eller så är det tvärt om. Det gäller att välja ett sätt att koppla av som passar er båda. Kanske finns någon annan med dig som gör att du kan få en stund för dig själv medan de pysslar om din hund.

Vinn pengar medan du kopplar av

Om du vill slappna av och samtidigt vinna pengar är poker i videoformat ett perfekt alternativ. Du kan spela var som helst på din mobil. Det finns många olika sajter att välja mellan, välj en som du känner dig trygg med och som erbjuder bra bonusar. Varför inte ta chansen att få gratis pengar när du gör en insättning för att spela? Du kanske redan har vunnit när det är din tur i utställningsringen?

Andra sätt att ladda inför en utställning

När du spelat kanske du vill ta en promenad för att komma ut en stund i friska luften. Utställningslokaler kan vara ganska högljudda och trånga. Att komma ut kan ge energi och nytt fokus till resten av utställningen. Har du tagit med dig mat kan du passa på att äta den utomhus eller så kanske du hittar en restaurang på lagom gångavstånd från tävlingen. Gör sällskap med någon annan utställare för att koppla av lite.

Vissa gillar att syssla med mental träning för att fokusera under utställningen. Beroende på vad du behöver för stunden kan du använda tekniker som ger energi eller som lugnar ner. Varför inte se dig själv som en idrottare som ofta tillbringar en stund med att fokusera på att se sig själva som vinnare i tävlingen? Har du ont om tid kan en enkel fika med en vän också vara en chans att koppla av inför nästa moment.